Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka ofruar një alternativë vullnetare ndaj të ashtuquajturit Protokolli-Kjoto që kërkonë zvoglime të obligueshme të ndotjes së ajrit, që ai e kishte rrefuzuar vitin e kaluar.
Në ved të sajë,Bush tha se ofronë cytje në taksa që do të inkurajonin bizneset, fermerët dhe individët që të reduktojnë ndotjen.
Sipas presidentit George Bush, Marrveshja e Kjotos do te dëmtonte ekonominë amerikane, e cila duhet të jetë e fortë, thotë ai, me qëllim të ruajtjes së një ambienti të shëndetshëm.
XS
SM
MD
LG