Ndërlidhjet

NJU DELHI


Kryeshefi i Shtabit të Përbashkët të Forcave të Armatosura të Shteteve të Bashkuara, gjenerali Richard Myers arriti në Nju Delhi ku do të diskutojë me zyrtarët e Indisë bashkëpunimin bilateral në fushën e mbrojtjes dhe skenariot për sigurinë në rajonin e Azisë jugore.
Në një deklaratë që bëri me të arritur, Myers tha se një partneritet solid midis Indisë dhe Shteteve të Bashkuara është i rëndësishëm për qëllimin e tyre të përbashkët për mposhtjen e terrorizmit.
XS
SM
MD
LG