Ndërlidhjet

MITROVICË


Disa mijra qytetarë serbë kanë protestuar sërish në lagjet veriore të Mitrovicës kundër planeve të UNMIK-ut që të suprimojë,siç thonë ata, Kuvendin e tyre komunal dhe të hapë në vend të tijë Kancelarinë e bashkësive vendore.
Mihajllo Matanoviq ka thënë se qytetarët e asajë pjese të Kosovës, siç është shperhur, nuk duan Kancelarinë e UNMIK-ut dhe nuk do të heqin dorë që të kenë Kuvendin e tyre komunal.
“Kush do që do të fillonte punën në Kancelerinë e UNMIK-ut, punon kundër interesave kombëtare dhe shtetërore”, ka thënë Matanoviq.
XS
SM
MD
LG