Ndërlidhjet

SHKUP


Njësitet e përziera të policisë së Maqedonisë, nuk kanë mundur të patrullojnë sot në disa fshatra në veri të vendit, pasi banorë shqiptarë të zonës kanë bllokuar me traktorë dhe makina, një aks kyç rrugor që çon për në Kamjan – ka thënë Zoran Tanevski, zëdhënës i formacionit për menaxhimin e krizave. Fshatarët kërkojnë plotësimin e një varg kërkesash, mes të cilave spikasin jetësimi i ligjit për amnesti si dhe lirimi i të gjithë të burgosurve politikë.
XS
SM
MD
LG