Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka rrefuzuar Marrveshjen e vitit të kaluar për kufijtë të nënshkruar nga autoritetet e Beogradit dhe Shkupit, duke theskuar se në bazë të Rezolutës 1244 RF Jugosllave nuk mund të nënshkruaj kurrfarë marrveshje në emër të Kosovës.
“Territori i Kosovës, nuk mund të jetë subjekt i asnjë marrveshje, derisa Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të autorizojë statusin final të sajë”, ka thënë zëdhënësja e UNMIK-ut në Prishtinë,Susan Manuel.
XS
SM
MD
LG