Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO nuk ka prova që kryengritës etnikë shqiptarë të jenë duke planifikuar “ofenzivë pranverore” në Maqedoni,dhe i quan bisedat e tilla si “alarmiste” dhe të “kota”, ka thënë një zyrtar i Aleancës në Bruksel.
“Fakti se një numër i vogël i njerzve ekstremisht të izoluar, pa mbështetje nga masat e gjëra të popullit, mund të shkaktojë incidente nuk është e njëjtë sikur ofenzivë pranverore”, ka thënë zyrtari.
Ai ka shtuar se “për momentin NATO nuk ka asnjë evidencë përmbajtësore që do të sugjeronte se një ofenzivë pranverore është e mundëshme”.
XS
SM
MD
LG