Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski,thotë se nuk mund të ketë dyshime në validitetin e Marrëveshjes për kufijtë që ka nënshkruar vitin e kaluar Maqedonia me Jugosllavinë, pasi ajo u refuzua nga Misioni i Kombve të Bashkuara në Kosovë.
“Marrveshja është ratifikuar nga parlamentet e dy vendve dhe është përshëndetur nga bashkësia ndërkombëtare, përfshirë edhe Shtetet e Bashkuara dhe Bashkumin Evropian, e kemi deklarata pozitive nga sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara”,ka thënë preidenti Trajkosvski.
XS
SM
MD
LG