Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski,thotë se nuk mund të ketë dyshime në vlefshmërinë e marrëveshjes për kufijtë, që ka nënshkruar vitin e kaluar Maqedonia me Jugosllavinë dhe e cila është refuzuar nga autoritetet e UNMIK-ut.
“Marrëveshja është ratifikuar nga parlamentet e dy vendeve dhe është përshëndetur nga bashkësia ndërkombëtare, përfshirë edhe Shtetet e Bashkuara, Bashkimin Europian si dhe Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara”, ka thënë presidenti Trajkosvski.
XS
SM
MD
LG