Ndërlidhjet

PEKIN/NJU JORK


Presidenti amerikan George Bush, ka shprehur dhimbjen për vdekjen e Daniel Përll, por gjithashtu ka shprehur besimin se, siç tha ai gjatë vizitës në Pekin, “kryesit e këtij akti kriminal dhe barbar vetëm forcojnë vendosmërinë e Shteteve të Bashkuara për të pastruar botën nga këta faktorë terrori”. Pol Steigër, menaxher i gazetës “Wall Street Journal”, për të cilën punonte Përll, tha se “kjo vrasje e pakuptimtë kalon caqet e llogjikës sonë”.
XS
SM
MD
LG