Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qytetarët e besimit Islam të Kosovës, sikurse edhe myslimanët tjerë në Botë, kremtuan Kurban Bajramin, me lutje në të gjitha xhamitë, për paqë, solidaritet e tolerancë.
Myfti Rexhep Boja, kryetar i Bashkësisë Islame të Kosovës, para besimtarëve në Xhamin e Madhe në Prishtinë bëri thirrje për solidaritet, bashkim, paqë dhe tolerancë në Kosovë.
Nga Prishtina gjithashtu njoftohet të jetë e afërt një marrveshje për formimin e institucioneve qeveritare të Kosovës, pas bisedimeve të liderëve politikë me shefin e UNMIK-ut, Michael Steiner.
XS
SM
MD
LG