Ndërlidhjet

VARSHAVË


NATO dhe partnerët e tij u takuan në një konferencë dy-ditëshe në Varshavë që të diskutojnë bashkëpunimin më të ngushtë për luftimin e terrorizmit ndërkombëtar.
Konferenca u kërkua nga Suedia dhe Finlanda,dy vende që nuk janë anëtar të NATO-s ,por që thanë se vendet-joantare duhet të jenë pjesë integrale e fushatës kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG