Ndërlidhjet

KARAÇI


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf ka urdhëruar forcat e sigurisë që të arrestojnë çdonjërin që ka qenë i ndërlikuar në vrasjen e gazetarit amerikan, Daniel Perl dhe ka theksuar vendosmërinë e tij për çrrënjosjen e terrorizmit në Pakistan.
Njoftohet se janë arrestuar katër persona të ngarkuar për vrasjen e gazetarit ,i cili ishte rrëmbyer para një kohe në Karçi.
XS
SM
MD
LG