Ndërlidhjet

LUANDË


Qeveria e Angolës njoftoi se në luftimet me forcat qeveritare dje është vrarë lideri veteran kryengritës i UNITA-së, Jonas Savimbi dhe për këte dha prova filmike.
Savimbi e kishte udhëhequr për 30 vjetë lëvizjen kryengritëse të angazhuar në luftë civile që nga viti 1975 dhe kontrollonte më se gjysmën e vendit -nga viti 1992.
XS
SM
MD
LG