Ndërlidhjet

BANGUI


Komisioneri i lartë i agjensisë së Kombeve të Bashkuara për Refugjatët, Rud Lubers, nisi një turne në Afrikën Qendrore.
Me të mbërritur Lubers tha se përpjekjet për paqë dhe personat e zhvendosur nuk duhet të neglizhohen, megjithë zhvendosjen e fokusit në Afganistan. UNHCR-ja vlerëson se mbi 13 milion njerëz në Afrikë janë larguar nga shtëpitë e tyre, si pasojë kryesisht e luftrave civile.
XS
SM
MD
LG