Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministri i Jashtëm malazez, Branko Lukovac thotë se zgjidhja e propozuar nga Bashkimi Evropian për ri-rregullimin e raporteve në Jugosllavi është ashtu e paramenduar “që asnjëra republikë të mos jetë fitues”,duke shtuar se “zgjidhja e tillë ka të gjitha shansat që të gjithë ti bëj hupës, si në Mal të Zi ashtu edhe në Serbi”.
“Propozohet krijimi i një shteti të ri, që askund nuk ka,e as që do të ketë.Edhe me politikën dhe vullnetin më të mirë ajo shëmtesë apo hemafrodit,do të jetë pengesë e madhe si për njërin edhe për shtetin tjetër”, ka thënë shefi i diplomacisë malazeze.
XS
SM
MD
LG