Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri serb i financave ,Bozhidar Djeliq dhe Guvernatori i Bankës popullore jugosllave,Mllagjan Dinkiq e kanë kritikuar nga aspekti ekonomik propozimin jozyrtar të Bashkimit Evropian për ri-rregullimin e federatës jugosllave,duke thënë se një shtet i tillë do ti përngjante një “Frankeshtajni ekonomik”.
Në një intervistë për “Glas javnosti” të Beogradit ata kanë thënë se “absurd i veçantë është propzimi që Serbia, nën firmën e shtetit të përbashkët,do të duhej ti paguaj Malit të Zi edhe borxhet, nëse nuk do ti kryente obligimet e veta.
Dinkiq ka theksuar se “Serbisë nuk i duhet shtet në të cilin Mali i Zi do të dominonte mbi te”.
XS
SM
MD
LG