Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët Palestinezë e cilësuan si “të turpshëm” vendimin e kabinetit izraelit për lëvizje të kufizuar të Arafatit vetëm brenda qytetit të Ramallahut dhe thanë se “kjo tregon se qeveria izraelite nuk ka kurrfarë programi për paqë”.
Zyrtarët palestinezë thirrën një mbledhje urgjentë që të diskutojnë këte vendim të qeverisë izraelite dhe njoftuan se ndërpresin të gjitha takimet politike dhe të sigurisë me Izraelin.
XS
SM
MD
LG