Ndërlidhjet

MEKË


Zyrtarët më të lartë të Arabisë Saudite, në një mesazh drejtuar pelegrinëve të Haxhit në Mekë e kanë përshkruar terrorizmin si dhunë kapitale,duke shfaqur kështu qëndrimin e ashpër të Mbretërisë ndaj ekstremistëve, por kanë thënë se njerëzit që ndodhen nën okupim kanë të drejtën të luftojnë për liri dhe pavarësi.
“Sipas botkuptimit tonë” ,kanë thënë Mbreti Fahd dhe Princi Abdullah, “terrorizmi është krim i ndaluar që përhape çrregullim në tokë dhe keqbërësit duhet të ndëshkohen, pa marrë parasysh se kush janë dhe ku ndodhen”.
XS
SM
MD
LG