Ndërlidhjet

HAGË


Në Tribuanin e Hagës vazhdoi procesi gjyqësor ndaj ish-presidentit jugosllav,Sllobodan Millosheviq me dëshmitë e Halil Morinës nga Landovica, dhe mjekut Agron Berisha nga Suhareka.
Ata dëshmuan para Gjykatës për vrasje në masë ,djegie shtëpishë dhe dëbimin e shqiptarëve nga forcat e Millosheviqit.
Duke i kundërvënë thënive të Millosheviqit se popullata shqiptare arratisej që të shpëtojë nga bombardimet e NATO-s, Agron Berisha tha se “shqiptarët i shihnin bombardimet e NATO-s si shpresë që mund të sillte lirinë në Kosovë”.
XS
SM
MD
LG