Ndërlidhjet

PRISHTINË


Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka kundërshtuar vendosmërishtë Marrveshjen e nëshkruar midis Beogradit dhe Shkupit lidhur me kufijtë midis dy vendeve, për pjesën e linjës kufitare midis Kosovës dhe Maqedonisë.
Kjo Marrveshje, për të cilën këto ditë janë prononcuar edhe autoritetet ndërkombëtare në Prishtinë edhe zyrtarët e Shkupit, parasheh që gadi 2.500 hektarë të territorit të Kosovës të vihet nën sovranitetin e Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG