Ndërlidhjet

BUJANOC


“Ardhmëria e ish luftëtarëve të UÇPBM-së është problem i rëndësishëm i jetës politike” në Luginën e Preshevës në jug të Serbisë, ka thënë koordinatori i Misionit të OSBE-së për ate rajon, Roberto Montela, dhe ka paralajmëruar se autoritetet e Beogradit deri në 26 shkurt ,me dokument të veçantë, “do ti amnestojnë” ish gerrilët shqiptarë.
Montela ka thënë se “ish luftëtarët e UÇPBM-së janë qytetarë sikurse të gjith të tjerët që jetojnë në ato hapsira,veçse problemi i tyre është se nuk mund të kthehen në vatrat e veta”.
XS
SM
MD
LG