Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush ka zgjedhur diplomatin Lorenc Batllër për postin e ambasadorit të Shteteve të Bashkuara në Maqedoni.
Nëse Senati e konfirmon këtë kandidaturë, zoti Batllër do duhet të zëvendësojë në detyrë ambasadorin aktual, Maikëll Ainik. Lorenc Batllër ka shërbyer së fundi si zëvendës-shef i misionit amerikan në Kopenhagë, ndërsa në karrierën e tij janë regjistruar punë si ajo e zëvendës-drejtorit për Europën në Këshillin Kombëtar të Sigurisë dhe ende më herët, zyrtar i lartë në përfaqësitë diplomatike në Helsinki dhe Sofie.
XS
SM
MD
LG