Ndërlidhjet

TIRANË


Forcat kryesore politike në Shqipëri edhe sot mbetën të ndara lidhur me përmbushjen e rekomandimeve të Zyrës së OSBE-së për Institucione Demokratike dhe të Drejta të Njeriut, ODIHR. Komuniteti Ndërkombëtar u ka kërkuar dy subjekteve kryesore politike të ngrejnë një komision të posaçëm parlamentar, i cili do duhet të përqëndrohet në ndreqjen e parregullsive që u vërejtën gjatë zgjedhjeve të 24 qershorit në Shqipëri. Socialistët në pushtet refuzojnë që ky komision të jetë hetimor.
XS
SM
MD
LG