Ndërlidhjet

ROMË


Një sasi dinamiti shpërtheu në qendër të Romës në orët e para të mëngjesit, duke dëmtuar disa makina si dhe vitrinat e tregtizave përreth, por pa shkaktuar viktima në njerëz. Materiali mendohet të ketë qenë vendosur pranë një motoçiklete të parkuar në afërsi të Ministrisë së Brendshme. Një seri shpërthimesh që kanë ndodhur muajt e fundit në disa qytete italiane, duket të jenë motivuar nga zhvillimet e brendshme politike sesa nga ato ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG