Ndërlidhjet

TETOVË


Në Reçicë pran Tetovës u formua Këshilli i subjekteve politike të shqiptarëve të Maqedonisë i cili do të ketë qëllim kryesor sendërtimin e Marrëveshjes paqësore të Ohrit.
Këshillin nëntë antarësh e formuan liderët e Partisë Demokratike Shqiptare, Partisë për Prosperitet Demokratik, Partisë Popullore Shqiptare dhe liderë të ish UÇK-së së demobilizuar.
XS
SM
MD
LG