Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e Opozitës Demokratike Serbe dhe koalicionit malazez “Bashkërisht për Jugosllavinë”, kanë harmoniyuar strategjinë për bisedimet e ardhëshme për fatin e Jugosllavisë me zyrtarët e Bashkimit Evropian që do te paraqes presidenti Koshtunivca me bashkëpuntorë.
“Synohet formimi i një shteti që do të jetë funksional dhe që do të respektojë interesat vitale të Serbisë dhe Malit të Zi dhe se një zgjidhje e tillë egziston”, ka thënë zyrtari i këtij koalicioni, Miroljub Labus.

SHKUP.
Presidenti i Bullgarisë, Georgi Prvanov gjatë vizitës në Shkup ka thënë se “pa një Maqedoni stabile nuk ka stabilitet dhe siguri në Ballkan” .
Prvanov mbajti një fjalim në Parlamentin e Maqedonisë dhe ka patur takime me zyrtarët më të lartë të vendit.
XS
SM
MD
LG