Ndërlidhjet

GRANADA/SPANJË


Ministrat nga Bashkimi Evropianë dhe vendet arabe të Gjirit në takimin në Granada mbështetën planin për paqë në Lindjen e Afërt të paraqitur nga Arabia Saudite, për të cilin thanë “se mund të jetë shum i rëndësishëm”.
Në mbledhjen dy ditëshe, që i kushtohet bashkëpunimit tregëtar midis dy grupacioneve ,u diskutua edhe terrorizmi, e në projekt deklaratë thuhet se dy palët e konsiderojnë luftën kundër terrorizmit “prioritet apsolut”.
XS
SM
MD
LG