Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO dhe Rusia thanë sot se janë duke bërë përparime në drejtim të përforcimit të partneritetit të tyre dhe themelimit të një forumi për aksion të përbashkët.
Në një kumtesë të përbashkët pas takimit të Këshillit të përshershëm të përbashkët NATO-Rusi në Bruksel, delegatët thanë se kanë eksploruar mekanizma të reja për konsultime, bashkëpunim dhe aksione të koordinuara.
Por, vendet e NATO-s thonë se Rusia nuk do të ketë të drejtën e vetos në Këshillin e ri të përbashkët.
XS
SM
MD
LG