Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit dhe sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan kanë përshëndetur Marrveshjen që arritën liderët politik të Kosovës për bashkëqeverisje në institucionet e pushtetit, të cilën e kanë velerësuar si “hap të rëndësishëm” në drejtim të implementimit të Rezolutës 1244.
Në deklaratë i shafqet “mbështetje e fuqishme” shefit të UNMIK-ut Michel Steiner dhe nominimit të Ibrahim Rrugovës nga LDK-ja për president të Kosovës dhe Bajram Rexhepit nga PDK-ja për kryeministër, e thuhet se “të dy janë të vendosur për ndërtimin e një të ardhme më të mirë për Kosovën”.
XS
SM
MD
LG