Ndërlidhjet

PRAGË


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka theskuar se ka nevojë për zgjatjen e mandatit të Forcës Ndërkombëtare të Sigurisë në Afganistan dhe angazhimit për ndërtimin e paqës në ate vend.
Ndërkaq ,në kryeqytetin Kabul ushtarët britanikë kanë kthyer zjarrin, kur një pushkatar i vetmuar kishte sulmuar post-blokun e tyre,por viktima nuk ka patur.
Sipas një raporti të agjencive të lajmeve,një pamflet i shpërndarë fshehurazi nga grup i paidentifikuar në lindje të Afganistanit bën thirrje për xhihad,apo luftë të shejtë kundër Shteteve të Bashkuara dhe këshillohet forca e ISAF-it të largohet nga Afgansitani.
XS
SM
MD
LG