Ndërlidhjet

UASHINGTON


Administrata e preisdenit të Shteteve të Bashkuara,George Bush kritikoi sot Tribunalin e Kombeve të Bashkuara për krime lufte në Hagë për ato që tha se janë gabime në profesionalizëm dhe menaxhment dhe se Tribunali duhet të kompletojë misionin deri në vitin 2008.
Ambasadori amerikan për çështje të krimeve të luftës, Pierre-Richard Prosper ka thënë se “proceset janë të ngadalshme, të shtrejta, joefikase dhe ,siç është shprehur “tepër të bartura nga eksperienca e përditëshme e njerzve dhe viktimave”.
XS
SM
MD
LG