Ndërlidhjet

LONDËR


Britaniku Pedi Eshdaun, është caktuar në postin e përfaqësuesit të lartë ndërkombëtar në Bosnje-Hercegovinë. Ai do të pasojë në detyrë diplomatin austriak Volfgang Petric, i cili e përfundon misionin në fund të muajit prill. Emërimi u bë mbrëmë nga Këshilli për Implementimin e Paqes sipas marrëveshjes së Dejtonit dhe pritet të konfirmohet nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG