Ndërlidhjet

SARAJEVË/BRUKSEL


Ndërkohë që zëdhënësit e forcës së SFOR-it në Bosnjë të udhëhequr nga NATO- njoftuan se nuk arritën të kapin Radovan Karaxhiqin edhe gjatë opercionit të dytë rreth Foçës, sekretari i përgjithsëm i Aleancës, George Robertson, porositi nga Brukseli Karaxhiqin dhe të akuzuarit tjerë për krime lufte që t’i dorzohen Gjykatës në Hagë ose, siç theksoi, “drejtësia do të shkojë tek ata”.
XS
SM
MD
LG