Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës në mbledhjen e nesërme pritet të zgjedhë presidentin e Kosovës dhe kryeministrin e qeverisë së Kosovës, të cilët sipas marrëveshjes së mëparshme midis partive politike do të jenë Ibrahim Rrugova, nga LDK-ja dhe Bajram Rexhepi nga, PDK-ja.
Tash më janë publikuar edhe emrat e dhjetë ministrave të qeverisë së Kosovës dhe Kuvendi pritet të miratojë në pako kandidatët dhe të themelojë, më në fund, institucionet qeverisëse të Kosovës, gadi tre muaj pas përfundimit të zgjedhjeve të përgjithëshme.
XS
SM
MD
LG