Ndërlidhjet

GRAÇANICË/KOSOVË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka biseduar në Graçanicë me përfaqësues të Këshillit kombëtar serb dhe koalicionit “Kthimi” dhe me këte rast ka theksuar se “konsideron” në bashkësinë serbe dhe se është “në interesin e saj që të marrë pjesë në institucionet e Kosovës”.
Michael Steiner i ka vlerësuar si çështje qenësore ekonominë dhe punësimin, lirinë e qarkullimit dhe sundimin e ligjit.
XS
SM
MD
LG