Ndërlidhjet

RAMALLAH


Autoriteti palestinez ka bërë thirrje që t’i jepet fund shkallëzimit të dhunës me izraelitët, duke kërkuar nga Izraeli t’i ndërpresë sulmet ushtarake, të tërhiqet nga territoret palestineze dhe të kthehet në tryezën e negociatave.
Komisionerja e Lartë e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, Mary Robinson ka theksuar nevojën “urgjente” për formulimin e kornizave politike multilaterale për vendosjen e paqës në Lindje të Afërt.
XS
SM
MD
LG