Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në një raport të lëshuar sot, Departamenti amerikan i Shtetit vlerëson se gjatë vitit 2001 qeveria e Shqipërisë ka punuar keq në përmirësimin e kuadrit të të drejtave të njeriut. Ndër të metat më të theksuara përmenden, arrestimet arbitrare nga ana e policisë, kushtet në burgje, diskriminimi i pakicave etnike e fetare, punësimi i të miturve si dhe trafikimi i qenieve njerëzore.
XS
SM
MD
LG