Ndërlidhjet

SOFIE, Bullgari


Bullgaria dhe Maqedonia kanë ftuar Bashkimin Europian, NATOn, Bankën Botërore dhe Paktin e Stabilitetit që të financojnë një projekt për lidhjen e sistemit hekurudhor të të dy vendeve. Ministrat e jashtëm bullgar e maqedonas, Solomon Pazi dhe Sllobodan Çashule, thonë se për jetësimin e projektit nevojiten 220 milion euro fonde.
XS
SM
MD
LG