Ndërlidhjet

KEJP KANAVERAL


Dy astronautë amerikanë kompletuan me sukses një nga pesë nderhyrjet qe synojne modernizimin e teleskopit hapësinor. Xhon Gransfelld dhe Riçard Lanhen, dolën për shtatë orë jashtë anijes kozmike Kolumbia dhe arritën të zëvendësonin teleskopin ekzistues diellor me një më të vogël dhe më efiçent.
XS
SM
MD
LG