Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata e Hagës ka rrefuzuar kërkesën e Sllobodan Millosheviqit që të lirohej përkohësisht që të përgatitej më mirë për mbrojtjen e tij.
Gjakaci Richard May tha se Tribunali nuk është i bindur se Millosheviq do të vazhdonte të paraqitet në Gjakytë dhe se nuk do të paraqiste rrezik për të tjerët.
XS
SM
MD
LG