Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkimi Evropian ka kërkuar nga autoritetet e Maqedonisë që të lejojnë një ekzaminim të pavarur të kufomave të shtatë personave të jashtëm, të vrarë javën e kaluar nga forcat qeveritare, për të cilët ministri i Brendëshëm ,Lube Boshkovski patë thënë se ishin shtetas pakistanezë me gjasë, që planifikonin të bënin sulme terroriste kundër disa ambasadave Perëndimore.
Zëdhënësja e Bashkimit Evropian, Irena Gjuzelova tha sot se shumë rrethana janë të paqarta lidhur me këte çështje.Ajo tha se nuk është e qartë kush janë ata njerëz, çfar bënin në Maqedoni dhe prej nga vinin.
XS
SM
MD
LG