Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës thotë se nxjerrja nga ana e parlamentit, e një deklarate kundër marrëveshjes që cungon kufirin e Kosovës dhe adresimi i saj në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara është “obligim moral e kombëtar dhe jo nxitje për luftë”. Bajram Rexhepi reagoi sot ndaj akuzave të Ministrisë së jashtme të ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë se "ndryshimi i njëanshëm i kufirit nga cilado palë, pa përdorur mekanizmin e marrëveshjes është shpallje e luftës".
XS
SM
MD
LG