Ndërlidhjet

SHKUP


Në debatin rreth ligjit për amnisti që po vazhdon ende në Shkup, deputetët shqiptarë kërkojnë miratimin e ligjit ashtu siç është propozuar, ndërkohë që disa deputetë maqedonë kërkojnë revidimin e tij.
Miratimi i ligjit për amnestinë ka qenë temë e bisedës mes Sekretarit të Përgjithshëm të NATOs, George Robertson dhe presidentit të Maqedonisë, Boris Trajkovski. Lordi Robertson nxiti për aprovimin sot të ligjit të cilin e quajti “element kyç të procesit të paqes”.
XS
SM
MD
LG