Ndërlidhjet

MADRID


Shefi i UNMIK-ut, Mihajl Shtajner, i ka bërë thirrje Bashkimit Europian që të mos e neglizhojë Kosovën, ndërkohë që është i përqëndruar në krizat në Afganistan dhe Lindjen e Mesme.
Harresa do të ishte shumë e rrezikshme për vetë Europën – ka paralajmëruar Shtainer. Gjatë vizitës në Spanjë, vendit kryesues të Baskimit Europian, kryeadministratori Mihajl Shtajner ka theksuar se është vendimtare për Europën, NATO-n dhe bashkësinë ndërkombëtare që pikërisht tani të mbështesin Kosovën dhe institucionet qeverisëse të saj.
XS
SM
MD
LG