Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Mihajl Shtainer, ka kërkuar sot nga kosovarët që të dorëzojnë armët gjatë periudhës së amnistisë që KFOR-i dhe UNMIK-u ofrojnë sërish mes datave 15 mars dhe 15 prill të këtij viti.
"Kosova nuk është më në luftë. Ndaj juve nuk ju duhen armët, ato janë të rrezikshme", u shpreh Shtainer. Shefi i UNMIK-ut tha se periudha një mujore është rast i artë për gjithkënd që ka ende armë në shtëpi, që t'i dorëzojë ato pa u ndjekur dhe pa ndonjë dënim disiplinor.
XS
SM
MD
LG