Ndërlidhjet

HANOJ


Shtetet e Bashkuara dhe Vietnami janë dakorduar se do të ndërmarrin hetime të përbashkëta për pasojat e “agjensit oranxh”, substancës kimike që kanë hedhur forcat amerikane gjatë luftës në Vietnam dhe që fajsohet për shumë fëmijë të lindur me defekte në vitet e pasluftës.
XS
SM
MD
LG