Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner do t’u drejtohet nesër ministrave të jashtëm të Bashkimit Evropian në Bruksel dhe, siç ka paralajmëruar, do t’u bëjë thirrje liderëve evropianë që të mbështesin edhe mëtej Kosovën në ndërtimin e institucioneve demokratike dhe zhvillimin ekonomik të saj.
Brukseli do të jetë stacioni i parë i shefit të UNMIK-ut, gjatë turneut të tij në metropolat evropiane dhe tej-oqeanike, që ka qëllim sigurimin e mbështetjes ekonomike dhe politike për Kosovën.
XS
SM
MD
LG