Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zëvendës kryeministri i Serbisë, Nebojsha Çoviq, thotë se Beogradi do të përzihet në Kosovë dhe do të jetë i pranishëm aq sa është paraparë me Rezolutën 12-44 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së. Këto komente të Çoviqit i referohen takimit të fundit të tij në Prishtinë me shefin e UNMIK-ut, Mihajl Shtainer, i cili kërkoi nga Beogradi që të mos përzihet në punët e Kosovës. Në intervistën për “Veçernje Novosti”, Nebojsha Çoviq ka thënë se Beogradi nuk ka ndërmend të paragjykojë statusin final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG