Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zyrtarë nga Bashkimi Evropian, Banka Botërore dhe vende donatore filluan konferencën në Bruksel për mbledhjen e mjeteve finansiare për rimëkëmbjen e Maqedonisë, pas konflikteve të vitit të kaluar,e cila pritet të tubojë mbi 250 milionë euro.
Donatorët theksuan se ndihma kushtëzohet me implementimin e Planit paqësor nga ana e Maqedonisë dhe me shtyrjen përpara të reformave ekonomike.
Grupi Ndërkombëtar i Krizave me seli në Bruksel ka publikuar një komunikatë dhe kërkon caktimin e një këshilltari anti-korrupsion që të mbikëqyrte shpenzimin e fondeve të donatorëve.
XS
SM
MD
LG