Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara ,Kofi Annan ka planifikuar tu bëj gjatë ditës një apel të fortë liderëve izraelitë dhe palestinezëve që ti japin fund shkallëzimit të dhunës dhe të vazhdojnë bisedimet.
Zëdhënësi i Kombeve të Bashkuara, Fred Eckhard ka thënë se ndonëse dhuna vazhduese në Lindje të Afërt nuk lejon optimizëm, Kofi Annan ka vrejtur “zhvillime pozitive” në dy hapat e fundit të kryeministrit Izraelit-që ti heqë ndalim- qyrkullimin Yasser Arafatit në Ramallah dhe të heq dorë nga kërkesa për shtatë ditë qetësi- para se të fillonin bisedimet për armëpushim.
XS
SM
MD
LG